13. Kariyer Günleri Etkinliği Gerçekleştirildi

07/03/2024 16:15:08 - 07/03/2024 16:15:08 - 184 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi koordinasyonunda 13. Kariyer Günleri etkinliğimiz, 5-6-7 Mart tarihlerinde gerçekleştirildi. Finans ve Bankacılık bölümü olarak bu kapsamda değerli konuklarımızı ağırladık.

Bölüm hocalarımızın moderatörlüğünde gerçekleştirilen etkinliklerde sektörün yetkin ve deneyimli isimlerinden oluşan katılımcılarımız, öğrencilerimizle bir araya gelmiş ve öğrencilerimizin kariyer planları, kendilerini geliştirmeleri gereken noktalar, gelecekte istihdam edilecekleri sektörler hakkında değerli bilgi ve deneyimlerini paylaşmışlardır.

Eminevim Hazine Müdürü Fatih İlket YİĞİT ve TCMB Eski Başkan Yardımcısı INCEIF Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Turalay KENÇ, sektör ve istihdam olanakları konusunda eşsiz deneyimlerini öğrencilerimizle paylaşmışlardır.

Kariyer Günleri etkinliğimize katılan Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Muharrem EKŞİ, Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Emre ÇEVİK, Finans ve Bankacılık Bölüm Bşk. Prof. Dr. Cem BERK, Muhasebe ve Finansman Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hakan TAŞTAN, Prof. Dr. Süleyman KALE, Doç. Dr. Berna AK BİNGÜL ve Doç. Dr. Fatih KAYHAN ve Arş. Gör. Serkan ÇELİK ve Berke KOÇ'un yanı sıra, etkinliğimizde bizleri yalnız bırakmayan Muhasebe ve Finansman Yönetimi bölüm başkanı Dr. Öğr. Üyesi Saime DOĞAN ve tüm Uygulamalı Bilimler Fakültesi öğretim üyelerimize ve Öğrencilerimize değerli katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

Kariyer Etkinlik Turalay Kenç

13-KAR-050324-1