T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Finans ve Bankacılık

11. Kariyer Günleri Etkinlikleri Gerçekleştirildi

15/03/2022 14:25:32 - 15/03/2022 14:25:32 - 295 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi koordinasyonunda 11. Kariyer Günleri etkinliğimiz, 8 - 10 Mart tarihlerinde gerçekleştirildi. Finans ve Bankacılık bölümü olarak bu kapsamda değerli konuklarımızı ağırladık.

Bölüm hocalarımızın moderatörlüğünde gerçekleştirilen etkinliklerde sektörün yetkin ve deneyimli isimlerinden oluşan katılımcılarımız, öğrencilerimizle bir araya gelmiş ve öğrencilerimizin kariyer planları, kendilerini geliştirmeleri gereken noktalar, gelecekte istihdam edilecekleri sektörler hakkında değerli bilgi ve deneyimlerini paylaşmışlardır.
İstanbul SMMM Odası Başkanı Yücel AKDEMİR, İş Bankası Bölge Müdür Yardımcısı Yasemin ÇORA, Piramit Menkul Değerler YK Üyesi Dr. Berra DOĞANER , Reasürans Danışmanı Ceyda KİNAY, AYD Dijital Marketing Direktörü Nurkan AYDOĞAN ve mezunlarımız sektör ve istihdam olanakları konusunda eşsiz deneyimlerini öğrencilerimizle paylaşmışlardır.

Dekanımız Prof. Dr. Hakan TAŞTAN, katıldığı Mali Müşavirlikte Kariyer Cazip Mi? konulu oturumda sorduğu sorular, yorumları ve İSMMMO ile ilişkilerin geliştirmesine yönelik temasları ile öğrencilerimizin kariyerine ışık tutmuştur. 

Kariyer Günleri etkinliğimize katılan Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Hakan TAŞTAN, bölümümüz kadrosunda yer alan Bölüm Bşk. Prof. Dr. Cem BERK, Doç. Dr. Süleyman KALE, Doç. Dr. Berna AK BİNGÜL ve Dr. Öğr. Üyesi Fatih KAYHAN ve Arş. Gör. Berke KOÇ'un yanı sıra, etkinliğimizde bizleri yalnız bırakmayan Uluslararası Ticaret ve Lojistik bölüm başkanı Prof. Dr. Serap İNCAZ, Dekan Yrd. Dr. Öğr. Üyesi M. Şerif DİLEK, Muhasebe ve Finans Yönetimi bölüm başkanı Dr. Öğr. Üyesi Saime DOĞAN ve tüm Uygulamalı Bilimler Fakültesi öğretim üyelerimize değerli katkılarından ötürü teşekkür ederiz. 

Değerli katılımcılarımıza, öğretim üyelerimize, yüksek lisans ve lisans öğrencilerimize bu verimli etkinliğe katıldıkları için teşekkür ederiz.

KLU FVB Kariyer Günleri

Facebook Twitter Google Plus
Yücel Akdemir
Yasemin Çora
Berra Doğaner
Ceyda Kinay
Nurkan Aydoğan2
Mezunlar
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.