Bankacilik Ve Finans Kulübü

02/02/2021 11:35:29 - 02/02/2021 11:35:49 - 1530 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Bankacılık ve Finans Kulübü, 2017 yılında öğrencilerimiz tarafından gönüllülük esasına dayalı olarak kurulmuştur. Kulübün temel amacı, öğrencilerin iş birliği içerisinde çalışarak meslek hayatlarında takım çalışması içerisinde etkin bir şekilde yer almalarını, daha bilinçli bireyler olmalarını ve mezun olduktan sonra sektörlere hazır bir şekilde giriş yapmalarını sağlamaktır. Kulübümüz, bankacılık ve finans alanındaki önemli ve saygıdeğer isimleri söyleşiler ve konferanslar için ağırlamaktadır. Bu isimlerden bazıları Prof. Dr. Sadi Uzunoğlu, Erkan Şahinöz, Mehmet Sıddık Ensari ve Dr. Masum Türker, Masis Yontam, Dr. Ekrem Keskin olarak sıralanabilir. Bankacılık ve Finans alanında seminer veren duayen isimler; kendi deneyimlerine, sektörün işleyişine ve öğrencilerin gelecekte nasıl daha donanımlı olabileceklerine ilişkin konuşmalarıyla öğrencilerimize ışık tutmaya, yol göstermeye çalışmaktadır.

BANKACILIK VE FİNANS KULÜBÜ