T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Finans ve Bankacılık

Mezunlar Kürsüsü Etkinliği Gerçekleştirildi.

30/05/2022 18:36:09 - 30/05/2022 18:36:09 - 440 Okunma
Kırklareli Üniversitesi Kariyer Etkinlikleri kapsamında Fakültemiz Mezunlar Kürsüsü etkinliği 25 Mayıs tarihine gerçekleştirilmiştir.  Finans ve Bankacılık bölümü olarak bu kapsamda değerli mezunlarımızı bilgi ve deneyimlerini paylaşmaları amacıyla öğrencilerimiz ile buluşturduk.
Doç. Dr. Berna AK BİNGÜL'ün moderatörlüğünde gerçekleştirilen etkinlikte Fakültemiz Finans ve Bankacılık 2019 mezunu Ceyda Satı  Eroğlu ve A.Kadir Bütün  öğrencilerimizle bir araya gelerek işe başvuru ve mülakat deneyimlerini ,kariyer planlarını ve  öğrencilerin kendilerini geliştirmeleri gereken mesleki eğitimler  konusunda  bilgi ve tectübelerini paylaşmışlardır.
Kuveyt Türk Katılım Bankası Çorlu Şubesi Bireysel Bankacılık Satış Temsilcisi Abdülkadir BÜTÜN Katılım Bankacılığı işe alımlardaki  deneyimlerini aktarırken ,  Mali Müşavir stajyeri Ceyda Satı Erdoğdu ise Mali Müşavirlikte  kariyer imkanları  konusunda  deneyimlerini öğrencilerimizle paylaşmışlardır.
Mezunlarımızın yanı sıra Fakültemiz Finans ve Bankacılık Bölümü 3. ve 4. sınıf  öğrencilerimizden Ali Berkay PEKBAY, Ebru ANTLI, İrem KARABIYIK ve Sevgi ERDOĞMUŞ; yurt dışında gerçekleştirdikleri ve gerçekleştirecekleri Erasmus Öğrenim Hareketliliği,Erasmus + Proje Eğitimi, Erasmus Staj ve  Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından üniversite öğrencilerine yönelik  Kükültürel etkinlikler konusunda  edindikleri deneyimlerini öğrencilerimize aktarmışlardır. 
Mezunlar Kürsüsü etkinliğimize katılan Bölüm Başkanı Prof. Dr. Cem BERK, Doç. Dr. Berna AK BİNGÜL ve Dr. Öğr. Üyesi Fatih KAYHAN ve Arş. Gör. Berke KOÇ'un yanı sıra, etkinliğimizde bizleri yalnız bırakmayan Uluslararası Ticaret ve Lojistik bölüm başkanı Prof. Dr. Serap İNCAZ, Dekan Yrd. Dr. Öğr. Üyesi M. Şerif DİLEK ve tüm Uygulamalı Bilimler Fakültesi öğretim üyelerimize değerli katkılarından ötürü teşekkür ederiz. 
Değerli katılımcılarımıza, öğretim üyelerimize, yüksek lisans ve lisans öğrencilerimize bu verimli etkinliğe katıldıkları için teşekkür ederiz.
 
Mezunlar Kürsüsü KLU FVB

Facebook Twitter Google Plus
SonT1
SonT2
SonT3
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.