Misyon & Vizyon

07/03/2019 19:05:10 - 07/03/2023 19:05:10 - 153 Okunma

Misyon

Finans ve Bankacılık  Bölümünün misyonu; programımızda eğitim gören öğrencilerin, hem yerel hem global kapsamda faaliyetlerini yürüten şirketlerin ihtiyaçları baz alınarak eğitimlerini yürütmek ve bankacılık, finans, sermaye piyasaları uzmanı, mali müşavirlik vb. meslek mensupları yetiştiren bir bölüm olmaktır.

Vizyon

Finans ve Bankacılık  Bölümü Lisans Programı’nın vizyonu; eğitim, öğretim ve araştırma faaliyetlerinde global ortamda öncü olan ve ulusal/uluslararası düzeyde faaliyet gösteren işletmelerin ihtiyaç duyduğu beceri ve yetkinliğe sahip öğrenci ve öğretim üyeleriyle, hem akademik hem kamu/özel sektörde tanınan bir bölüm olmaktır. Eğitim - öğretim faaliyeti gösterdiği Trakya bölgesinde, bir devlet ya da vakıf üniversitesinde olmayan Finans ve Bankacılık bölümü, uluslararası düzeyde faaliyet gösterecek düzeyde mesleki, teknik ve teorik bilgiye sahip  personeller yetiştirmeyi ilke olarak benimsemiştir.

Misyon Vizyon