T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Finans ve Bankacılık

Finans Ve Bankacılık Bölümü Öğretim Üyeleri, Öğrencileriyle Buluştu!

15/03/2021 11:20:09 - 16/03/2021 11:20:09 - 403 Okunma
2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Döneminde Finans ve Bankacılık Bölümü olarak öğrencilerimizle buluştuk. Bölümümüz öğretim üyelerinin ve öğrencilerimizin katılımıyla birlikte 8-10 Mart tarihleri arasında akademik kadromuz; öğrencilerimizle  bir araya gelmiş ve öğrencilerin kariyer planları, eğitim hayatlarında aklına takılan hususlar, kendilerini geliştirmelerine yardımcı olacak belge ve sertifikalar ve sektörler hakkında sohbet havasında bir oryantasyon toplantısı gerçekleştirilmiştir. 
Buluşmamız Microsoft Teams üzerinden çevrimiçi gerçekleşmiş olup buluşmalarımıza; Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Hakan TAŞTAN, Bölüm Başkanımız Prof.Dr. Cem BERK, Doç. Dr. Süleyman KALE, Doç. Dr. Berna AK BİNGÜL, Dr. Öğr. Üyesi Hatime KAMİLÇELEBİ, Dr.Öğr.Üyesi Fatih KAYHAN ve Arş.Gör. Berke KOÇ katılmıştır.
Dekan Hocamız 1.Sınıf öğrencilerimizin merak ettikleri, 4. Sınıf öğrencilerimizin kariyer planlarıyla ilgili bir konuşma yapmıştır. 
Bölüm Başkanımız, katılım gösteren diğer öğretim üyelerimiz ve araştırma görevlimiz, öğrencilerin sorularına cevap vermiş ve beklenti içerisinde oldukları alanlarla ilgili detaylı açıklamalarda ve tavsiyelerde bulunmuşlardır. 
Öğretim üyelerimize ve öğrencilerimize bu verimli toplantıya katıldıkları için teşekkür ederiz.

Finans ve Bankacılık Bölüm Başkanlığı
FvB KLU Oryantasyon Toplantısı

Facebook Twitter Google Plus
4. Sınıf
3. Sınıf
2.Sınıf
Yüksek Lisans
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.