Türkiye Bankalar Birliği Bankacılık Sektöründe Dönüşüm Ve İnsan Kaynakları (Kariyer Günleri) Konferansı

02/04/2021 18:57:04 - 07/04/2021 18:57:04 - 523 Okunma

Türkiye Bankalar Birliği tarafından Üniversite - Sektör İşbirliği çerçevesinde düzenlenen ve Türkiye'nin önde gelen Banka ve Kurumlarının katılacağı İşe Alım, Staj ve Kariyer olanakları ile Lisanslama sınavlarının anlatılacağı Bankacılık Sektöründe Dönüşüm ve İnsan Kaynakları (Kariyer Günleri) Konferansı 13-14 Nisan 2021 tarihlerinde çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir. Konferansa ilişkin detaylı program ektedir.

Konferansa katılım gösterecek akademisyenlerimiz ve öğrencilerimiz, katılmadan önce belirtilen linkten kayıt oluşturmalıdır.

Konferansa ilişkin kayıt linki: https://www.tbb.org.tr/t.asp?tk=GIC16ERE

Türkiye Bankalar Birliği'nin düzenleyeceği verimli konferansa değerli akademisyen ve öğrencilerimizin katılımını bekleriz.

FvB TBB Kariyer Günleri

TBB Kariyer Günleri Konferansı