T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Finans ve Bankacılık
15/05/2024 19:07:46 - 15/05/2024 19:07:46 - 207 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Kariyer Etkinlikleri kapsamında Fakültemiz Mezunlar Kürsüsü toplantısı 15 MAYIS 2024 tarihinde çevrimiçi olarak gerçekleştirilmiştir.  Finans ve Bankacılık bölümü olarak bu kapsamda değerli mezunlarımızı bilgi ve deneyimlerini paylaşmaları amacıyla öğrencilerimiz ile buluşturduk.

Doç. Dr. Berna AK BİNGÜL'ün moderatörlüğünde gerçekleştirilen etkinlikte; Fakültemiz mezunlarından Eksim Holding Bütçe Kontrol ve Analiz Yöneticisi Hamza YAĞAN – Kırklareli Üniversitesi  SBE  Finans ve Bankacılık  ABD YL Mezunu ve Vakıfbank Uzman Yardımcısı Ali Berkay PEKBAY – Kırklareli Üniversitesi UBF Finans ve Bankacılık Bölümü Mezunu, öğrencilerimizle bir araya gelerek işe başvuru ve mülakat deneyimlerini ,kariyer planlarını ve  öğrencilerin kendilerini geliştirmeleri gereken mesleki eğitimler  konusunda  bilgi ve tecrübelerini paylaşmışlardır.

Mezunlar Kürsüsü etkinliğimize katılan Bölüm Başkanı Prof. Dr. Cem BERK, Doç. Dr. Berna AK BİNGÜL, Muhasebe ve Finansa Bölüm Başkanı Doç. Dr. Saime DOĞAN, Doç. Dr. Fatih KAYHAN, Dr. Öğr. Üyesi Aslı KESKİN, Arş. Gör. Serkan ÇELİK ve Arş. Gör. Berke KOÇ'un yanı sıra tüm Uygulamalı Bilimler Fakültesi öğretim üyelerimize değerli katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

Değerli katılımcılarımıza, öğretim üyelerimize, yüksek lisans ve lisans öğrencilerimize bu verimli etkinliğe katıldıkları için teşekkür ederiz.

mezunlar kürsüsü klu fvb finans bankacılık

Facebook Twitter Google Plus
Mezun Kürsüsü 15 Mayıs 24
Mezun Kürsüsü 15 Mayıs 24
Mezun Kürsüsü 15 Mayıs 24
Mezun Kürsüsü 15 Mayıs 24
Mezun Kürsüsü 15 Mayıs 24
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.