T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Finans ve Bankacılık

Mezunlar Kürsüsü Etkinliği Gerçekleştirildi.

22/12/2023 09:16:58 - 27/12/2023 09:16:58 - 177 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Kariyer Etkinlikleri kapsamında Fakültemiz Mezunlar Kürsüsü toplantısı 20 Aralık 2023 tarihinde çevrimiçi olarak gerçekleştirilmiştir.  Finans ve Bankacılık bölümü olarak bu kapsamda değerli mezunlarımızı bilgi ve deneyimlerini paylaşmaları amacıyla öğrencilerimiz ile buluşturduk.

Doç. Dr. Berna AK BİNGÜL'ün moderatörlüğünde gerçekleştirilen etkinlikte; Fakültemiz mezunlarından Esranur EZİM / FVB - 2023 ve Enes ESER / SBE FVB Tezli YL öğrencilerimizle bir araya gelerek işe başvuru ve mülakat deneyimlerini ,kariyer planlarını ve  öğrencilerin kendilerini geliştirmeleri gereken mesleki eğitimler  konusunda  bilgi ve tecrübelerini paylaşmışlardır.

GroupM Financial Controllor'ü Enes ESER, işe alımlardaki  deneyimlerini aktarırken Denizbank Genel Müdürlüğü Ödemeler &  Kontrol Bölümü Uzman Yardımcısı Esranur EZİM, kendi kariyer adımlarını ve güncel sektör gerekliliklerini öğrencilerimizle paylaşmışlardır. 

Mezunlar Kürsüsü etkinliğimize katılan Bölüm Başkanı Prof. Dr. Cem BERK, Prof. Dr. Süleyman KALE, Doç. Dr. Berna AK BİNGÜL, Doç. Dr. Fatih KAYHAN, Dr. Öğr. Üyesi Emre ÇEVİK, Arş. Gör. Serkan ÇELİK ve Arş. Gör. Berke KOÇ'un yanı sıra tüm Uygulamalı Bilimler Fakültesi öğretim üyelerimize değerli katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

Değerli katılımcılarımıza, öğretim üyelerimize, yüksek lisans ve lisans öğrencilerimize bu verimli etkinliğe katıldıkları için teşekkür ederiz.

Mezunlar Kürsüsü FVB KLU

Facebook Twitter Google Plus
1
2
3
4
5
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.