2023-2024 Eğitim Ve Öğretim Yılı Oryantasyon Toplantısı Yapıldı

18/10/2023 19:37:58 - 18/10/2023 19:37:58 - 87 Okunma

Finans ve Bankacılık Bölümümüze bağlı öğrencilerimize yönelik oryantasyon toplantısı gerçekleştirildi.

Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Hakan TAŞTAN, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Şerif DİLEK, Finans ve Bankacılık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Cem BERK,Prof. Dr. Süleyman KALE, Doç. Dr. Berna AK BİNGÜL, Doç. Dr. Fatih KAYHAN, Dr. Öğr. Üyesi Emre ÇEVİK, Arş. Gör. Serkan ÇELİK, Arş. Gör. Berke KOÇ'un katılımıyla gerçekleşen toplantıda; üniversitemiz, fakültemiz ve bölümlerimiz tanıtıldı.

Ayrıca oryantasyon toplantısı öncesi ve sonrasında fakültemiz öğrenci kulüpleri öğrenci kayıtlarını kendilerine ayrılmış alanlarda gerçekleştirdiler.

Oryantasyon toplantısında yer alan tüm öğretim üyelerimize ve öğrencilerimize teşekkür eder, eğitim-öğretim hayatlarında başarılar dileriz.

Oryantasyon KLU FVB

Prof. Dr. Hakan TAŞTAN