Öğretim Üyelerimiz I. International Congress On Finance, Economy And Sustainable Policies - Icofesp Kongresine Katildi

06/09/2023 12:20:16 - 07/09/2023 12:20:16 - 233 Okunma

Kırklareli Üniversitesinin katkılarıyla Uluslararası Balkan Üniversitesi ev sahipliğinde 04-06 Eylül 2023 tarihleri arasında Makedonya/Üsküp'te düzenlenen I. International Congress on Finance, Economy and Sustainable Policies - ICOFESP Kongresi'ne Fakülte olarak katılım sağlanmıştır.

Finans ve Bankacılık Bölümü ögretim üyelerimizden Doç.Dr. Berna AK BİNGÜL'ün de düzenleme kurulunda yer aldığı kongreye Rektör Yardımcımız Prof.Dr.Ünal ÇAĞLAR, üniversitemizden birçok akademisyen ve 13 farklı ülkeden bilim insanı katılmıştır.

Kongreye; Uygulamalı Bilimler Fakültesi olarak Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Hakan TAŞTAN, Finans ve Bankacılık Bölümü ögretim üyelerimiz Doç.Dr. Berna AK BİNGÜL, Doç.Dr. Fatih KAYHAN ve Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü Araştırma Görevlisi Eren AYDIN bildiri sunarak bilimsel katkı sağlamışlardır.

Kongre KLU FVB