T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Finans ve Bankacılık

Mezunlar Kürsüsü Etkinliği Gerçekleştirildi.

25/05/2023 14:06:25 - 09/06/2023 14:06:25 - 133 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Kariyer Etkinlikleri kapsamında Fakültemiz Mezunlar Kürsüsü etkinliği 23 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilmiştir.  Finans ve Bankacılık bölümü olarak bu kapsamda değerli mezunlarımızı bilgi ve deneyimlerini paylaşmaları amacıyla öğrencilerimiz ile buluşturduk.

Doç. Dr. Berna AK BİNGÜL'ün moderatörlüğünde gerçekleştirilen etkinlikte; Fakültemiz mezunlarından Seda DEMİR / FVB - 2021 , Cihan ŞAHAN / SBE FVB Tezli YL - 2023 ve Burak YAŞAR / FVB - 2020, öğrencilerimizle bir araya gelerek işe başvuru ve mülakat deneyimlerini ,kariyer planlarını ve  öğrencilerin kendilerini geliştirmeleri gereken mesleki eğitimler  konusunda  bilgi ve tecrübelerini paylaşmışlardır.

Yapı ve Kredi Bankası Müşteri Hizmetleri Temsilcisi Burak YAŞAR, işe alımlardaki  deneyimlerini aktarırken Fedex Express Clearance Administratör Cihan YAŞAR kendi kariyer adımlarını ve güncel sektör gerekliliklerini öğrencilerimizle paylaşmışlardır. Mezunlarımızdan Denizbank Mobil Satış Temsilcisi Seda DEMİR ise Sermaye Piyasası Lisanslama Sınavları, SEGEM ve öğrencilik yıllarında alınmasını önerdiği diğer belgelerin önemini öğrencilerimize aktarmıştır.  

Mezunlar Kürsüsü etkinliğimize katılan Bölüm Başkanı Prof. Dr. Cem BERK, Doç. Dr. Berna AK BİNGÜL,Dr. Öğr. Üyesi Fatih KAYHAN, Arş. Gör. Serkan ÇELİK ve Arş. Gör. Berke KOÇ'un yanı sıra, etkinliğimizde bizleri yalnız bırakmayan Muhasebe ve Finans Yönetimi Bölümü Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Saime DOĞAN ve tüm Uygulamalı Bilimler Fakültesi öğretim üyelerimize değerli katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

Değerli katılımcılarımıza, öğretim üyelerimize, yüksek lisans ve lisans öğrencilerimize bu verimli etkinliğe katıldıkları için teşekkür ederiz.

KLU FVB Mezunlar Kürsüsü

Facebook Twitter Google Plus
1
6
10
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.