T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Finans ve Bankacılık

12. Kariyer Günleri Etkinliği Gerçekleştirildi

17/05/2023 20:05:48 - 18/05/2023 20:05:48 - 147 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi koordinasyonunda 12. Kariyer Günleri etkinliğimiz, 16-17 Mayıs 2023 tarihlerinde gerçekleştirildi. Finans ve Bankacılık bölümü olarak bu kapsamda değerli konuklarımızı ağırladık.

Bölüm hocalarımızın moderatörlüğünde gerçekleştirilen etkinliklerde sektörün yetkin ve deneyimli isimlerinden oluşan katılımcılarımız, öğrencilerimizle bir araya gelmiş ve öğrencilerimizin kariyer planları, kendilerini geliştirmeleri gereken noktalar, gelecekte istihdam edilecekleri sektörler hakkında değerli bilgi ve deneyimlerini paylaşmışlardır.

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Hakan TAŞTAN'ın açılış konuşmasıyla başlayan etkinlikte; YEO Teknolojisi CFO'su Hasan SEVİNÇ, Prof. Dr. Cem BERK'in moderatörlüğünde, enerji sektörünün istihdam olanakları ve istihdam gereklilikleri hakkında bir konuşma gerçekleştirerek enerji sektöründe çalışmayı hedefleyen öğrencilerimize ışık tutmuştur.

Doç. Dr. Berna AK BİNGÜL'ün moderatörlüğünde gerçekleştirilen bir diğer kariyer günleri etkinliğimizde; Yapı ve Kredi Portföy Yönetimi A.Ş Yurt Dışı Borçlanma Araçları Fonları Grup Müdürü Selçuk YILMAZ, yurt dışı finansal piyasalar, borçlanma araçları, portföy yöneticiliğinde kariyer basamakları ve Sermaye Piyasası Lisanslama Sınavları hakkında değerli katılımcılarımıza güncel hususları ve gereklilikleri aktarmıştır.

Öte yandan Dr. Öğr. Üyesi Fatih KAYHAN'ın moderatörlüğünde Arvento Araç Takip Sistemleri CFO'su Bekir AKDEMİR; konuğumuz olmuş ve bağımsız denetçilik, iç denetçilik, finans yöneticiliği hakkında öğrencilerimize yol göstermeye çalışmıştır.

Dr. Öğr. Üyesi Emre ÇEVİK'in moderatörlüğünde gerçekleşen kariyer günleri etkinliğimizdede konuğumuz GroupM Medya Kontrol ve Risk Müdürü Meltem TÜMERDEM GENÇAY, kendi kariyer adımlarını ve güncel sektör gerekliliklerini öğrencilerimize aktarmış ve öğrencilerimizin 7+1 Güncel Eğitim Planımıza dair staj olanakları hakkında detaylı bilgi ve destek sunmuştur. 

Kariyer Günleri etkinliğimize katılan Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Hakan TAŞTAN, bölümümüz kadrosunda yer alan Bölüm Bşk. Prof. Dr. Cem BERK, Doç. Dr. Berna AK BİNGÜL, Dr. Öğr. Üyesi Fatih KAYHAN, Dr. Öğr. Üyesi Emre ÇEVİK, Arş. Gör Serkan ÇELİK ve Arş. Gör. Berke KOÇ'un yanı sıra, etkinliğimizde bizleri yalnız bırakmayan Dekan Yrd. Dr. Öğr. Üyesi M. Şerif DİLEK, Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kerem Sinan ALÇIN, Muhasebe ve Finans Yönetimi bölüm başkanı Dr. Öğr. Üyesi Saime DOĞAN ve tüm Uygulamalı Bilimler Fakültesi öğretim üyelerimize değerli katkılarından ötürü teşekkür ederiz. 

Değerli katılımcılarımıza, öğretim üyelerimize, yüksek lisans ve lisans öğrencilerimize bu verimli etkinliğe katıldıkları için teşekkür ederiz.

KLU FVB Kariyer Günleri

Facebook Twitter Google Plus
BurhanUstunkol
HasanSevinc
SelcukYılmaz
ba
MeltemTumerdem
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.