T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Finans ve Bankacılık

Finans Ve Bankacilik Tezli Yüksek Lisans Ve Doktora Programlari Eğitim-Öğretim Faaliyetlerine Devam Ediyor.

01/12/2022 14:38:42 - 02/11/2022 13:53:01 - 260 Okunma

2017-2018 öğretim yılı güz döneminde Kırklareli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'ne bağlı olarak Yüksek Lisans eğitimine başlayan Finans ve Bankacılık Tezli Yüksek Lisans programımız, rekabeti yüksek piyasalarda yer alan işletmelerin ihtiyaç duyduğu nitelikli eğitimi sunma vizyonuyla eğitim faaliyetlerini sürdürmektedir.

Tezli Yüksek Lisans programımıza ek olarak Finans ve Bankacılık Bölümü Doktora Programı, 2022-2023 öğretim yılı güz döneminde eğitim faaliyetine başlamıştır. Finans ve Bankacılık Doktora Programından mezun olacak katılımcılarımız; edinecekleri mesleki, teorik ve pratik bilgilerin birleştirilmesi sonucu ortaya çıkan beşeri sermayelerini iş hayatında hem özel hem de kamu sektöründe değerlendirmelerinin yanı sıra akademik kariyer süreçlerinde yer alma imkanına sahip olacaktır.

Finans ve Bankacılık alanında uzman olmak isteyen siz değerli katılımcılarımızı tezli yüksek lisans ve doktora programlarımıza davet ediyoruz.

Finans ve Bankacılık Tezli Yüksek Lisans ve Doktora programlarımıza ilişkin bilgilere aşağıda yer alan tanıtım kataloğumuzdan ulaşabilirsiniz.

KLU SBE FVB

Facebook Twitter Google Plus
YL T
YL1
yl2
drt
dr1
dr2
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.