Halkbank, Yapi Kredi Bankasi Ve Garanti Bankasiyla Toplantilar Gerçekleştirildi.

01/11/2022 18:58:21 - 01/11/2022 18:58:21 - 103 Okunma

Bölüm başkanımız Prof. Dr. Cem BERK ve öğretim üyelerimizden Doç. Dr. Berna AK BİNGÜL; Üniversite - sektör iş birliği kapsamında Halkbank, Yapı Kredi Bankası ve Garanti Bankası Lüleburgaz Şubeleri müdürleriyle toplantılar gerçekleştirmiştir.

Toplantıda; eğitimde 7+1 sistemi, kariyer günleri etkinlikleri ve Finans ve Bankacılık Bölümü Yüksek Lisans ve Doktora programları hususları konuşulmuş olup karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmuştur.

İlgili bankaların şube müdürleriyle bölümümüz Yüksek Lisans ve Doktora programlarına ilişkin ders içerikleri, alım kriterleri ve başvuru süreçleri paylaşılmıştır.

Halkbank, Yapı Kredi Bankası ve Garanti Bankası’na ve değerli şube müdürlerine misafirperverlikleri ve değerli görüşleri için teşekkür ederiz.

FVB UBF KLU

Toplantı1