Finans Ve Bankacilik Bölümü Öğrencimiz Üniversite Birincisi Oldu.

09/06/2022 12:09:25 - 10/06/2022 12:09:25 - 430 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Mezuniyet Töreni etkinliği 9 Haziran tarihinde gerçekleştirildi. Finans ve Bankacılık bölümü olarak bu kapsamda değerli 4. sınıf öğrencilerimizi mezun etmiş bulunmaktayız.

Kırklareli Üniversitesi Kayalı Kampüsü'nde gerçekleştirilen mezuniyet töreninde bölümümüzü başarıyla tamamlayarak üniversitemizin birincisi olup gurur verici bir başarıya imza atan Ebru ANTLI, fakültemiz dekanı Prof. Dr. Hakan TAŞTAN, bölüm başkanımız Prof. Dr. Cem BERK başta olmak üzere fakültemiz bünyesinde yer alan tüm öğretim üyelerimizin tebriklerini almış; Kırklareli Valisi Birol EKİCİ ve rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR hocamız başta olmak üzere üniversitemiz bünyesinde yer alan öğretim üyelerimizin karşısında konuşmasını gerçekleştirmiştir.

Üniversitemizden ve fakültemizden mezun olan tüm öğrencilerimize iş hayatlarında başarılar dileriz.

UBF FVB Mezuniyet Töreni

Vali ve Rektör Hoca