Türkiye Bankalar Birliği Bankacılık Sektöründe Dönüşüm Ve İnsan Kaynakları (Kariyer Günleri) Konferansı Gerçekleştirildi.

15/04/2021 15:49:11 - 15/04/2021 15:49:11 - 351 Okunma
Üniversite - Sektör İşbirliği kapsamında Türkiye Bankalar Birliği tarafından düzenlenen  Bankacılık Sektöründe Dönüşüm ve İnsan Kaynakları (Kariyer Günleri) Konferansı 13-14 Nisan 2021 tarihlerinde çevrimiçi olarak gerçekleştirilmiştir.

Bankacılık alanında faaliyet gösteren Türkiye'nin önde gelen kurumlarının katıldığı konferansta; işe alım, staj ve kariyer olanakları, lisanslama sınavları gibi önemli konular üzerinde durulmuş ve katılımcıların merak ettiği hususlar ayrıntılı bir şekilde cevaplanmıştır.

Bölümümüz akademisyenlerinden Doç. Dr. Berna AK BİNGÜL, konferansın açılış konuşmasını gerçekleştirmiş ve konferansın önemi, niteliği, bankacılıkta önemli hususlar hakkında değerli bilgilerini katılımcılarla paylaşmıştır.

Değerli katılımcılara, öğretim üyelerimize, yüksek lisans ve lisans öğrencilerimize bu verimli etkinliğe katıldıkları için teşekkür ederiz.
KLU FVB TBB Kariyer Günleri

Doç. Dr. Berna AK BİNGÜL